Oldalak

2012. augusztus 16., csütörtök

Szekrénybe!

Végre átpakolhattam a bőröndökből a szekrénybe! Ez nagy előrelépés, mert már nagyon untam, hogy naponta ötször kellett teljesen áttúrni mindkét bőröndöt, hogy a ruháinkat megtaláljam (vagy nem:)

A szekrény Férj munkatársától van, aki albérletet vált, és a cuccai egy részétől kénytelen megválni. Mivel fehér, tükrös, és elég jó méretű a bútor, hát lecsaptunk rá, és szétszerelés majd összeszerelés után már a hálónkban várta a ruhákat.

A fogantyúcsere egyértelmű volt, miután a 3 helyre két különböző, és ebből 2 egyáltalán nem a szekrényhez való ajtógombokkal rendelkezett... Jó-jó, most sem lett egyforma, de azért érzékelhető a különbség, ugye? ;D

Persze azon nyomban bepakoltam a cuccainkat, most még bőven elférünk. Ez itt az én részem:

A fertelmes linóleum padlóburkolattól (Brrrr!!!!!) és a barackos-narancs falszakaszoktól most kérlek vonatkoztassatok el, és akkor talán könnyebb lesz elképzelni, hogy egyszer majd ez egy kedves, nyugis, stílusos szoba lesz:)))


Az utolsó képen egy újabb kis részlet a hálóból, csak hogy lássátok, mi is tükröződik a szekrényajtóban:)) Részletes bemutatója hamarosan!


2 megjegyzés:

  1. jaj istenem, ez a komód és a kis tükör is csodás! (Na meg a gyertyatartók és a ruhásszekrény is...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. lesz majd külön bemutató és történet is melléjük, csak szeretném a falat lekenni előtte, mert ez a narancssárga nem az igazi:)))

      Törlés