Oldalak

2012. július 18., szerda

Inspirálódok


Höhö, nem bírom ki, hogy ne puffogtassak el itt néhány inspirációs fotót, amik elindítanak bennem néhány gondolatot az albérlet berendezése kapcsán. Ha nem is minden így lesz, de a hangulatot azért remélem visszaadják, és az alapokat megadják, hogy mégis mit várhattok majd itt:)

Előszoba: mivel elég hosszú az előszoba, lesz itt egy konzolasztalos falszakasz, és egy cipőfelvevős-akasztós rész.  A konzolasztal-tükör kombinációt elegánsabbra tervezem, míg a konkrétan öltözésre szolgáló pados-akasztósat inkább vidéki stílusban rendezném el. Hogy ezt a kettőt hogyan tudom majd összehangolni, ez nagy kérdés...!


forrás: http://home-styling.blogspot.hu/2011/09/querido-mudei-casa-before-after-as.html

Fürdő: Itt adott a halványkék csempe, ezért nem variáltam sokat, és a tengerparti stílus mellett voksoltam. Szóval ide jöhet minden ami natúr, bézs, homokszínű és fehér, no meg a natúr fa kiegészítők;)

Forrás: http://www.apartmenttherapy.com/color-concept-f-35442


Gyerekszoba: talán ez a legképlékenyebb, még nincs kialakult álláspontom, bár most leginkább a fehér alap (fal, nagyobb bútorok) -mentásra festett kisbútorok és sok színes játék a felállás, mindez leginkább lomizott, bolhapiacos összetevőkből...


Forrás: http://www.minimoi.com/2012/02/almacenaje-original-armarios-o-no-2/?lang=en


Étkező-konyha: bár külön helyiségek, mindkettőbe ezt a kicsit skandináv stílust tervezem, csak talán nem ennyire kopottasan, de mindenképp sok-sok bolhapiacos szépséggel és nyitott felső polcokkal:)))



Forrás: http://hannesdagbok.blogspot.hu/2012/05/er-det-sommer-na.html
Nappali: az előszobai konzolasztalos részhez hasonlóan már inkább az elegánsabb angol vonalat követné, de visszafogott, pasztell színekkel, fehér falakkal és fehér kanapéval. Mindenképp lesz valami szép tapéta-betét az egyik falszakaszon, és sok díszpárna, amivel könnyen lehet majd változtatni a szoba hangulatát.


Forrás: http://www.caitlinwilsontextiles.com/


Háló: maradva az angol vonalnál itt is tapéta, sok fehér, és pasztell színek dominálnának, remélhetően egy visszafogottan elegáns hatást kölcsönözve a szobának:)

sajna ilyen ágyvég biztosan nem lesz, de tapéta még lehet!!! ;D
Forrás: http://danielleoakeyinteriors.blogspot.hu/2011/09/best-new-blogs-series.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése